Lyn på vei tilbake

De fleste har et forhold til Lyn Fotball. Klubben var i mange år den store rivalen til Vålerenga og en sentral klubb i Oslo. Dette var før nedrykk og konkurs satte en demper på videre utvikling. Nå er klubben på full vei tilbake.

Lyn er en klubb med lange tradisjoner og mye å se tilbake på i norsk fotball. Faktisk var laget det første fra Norge som fikk spille i Europacupen i 1969. Laget skulle i mange år være en sentral aktør i norsk toppfotball.

Konkurs og gjenreisning

Det var i 2010 at Lyn Fotball gikk konkurs og måtte gi opp sin plass i Adeccoligaen. I forbindelse med dette startet man året etter på nytt i 4.divisjon. I de senere årene har klubben stadig rykket opp og spiller i dag i 2.divisjon. Det er med andre ord ikke langt igjen til toppen av norsk fotball. Trener Finn Bredo Olsen har et høyt ambisjonsnivå og har foran årets sesong signert spennende spillere. Blant annet har den tidligere toppspissen Armin Sistek sagt ja til å spille for Oslo-klubben. For de som er opptatt av at den gamle klubben skal reise seg til toppen igjen er dette svært godt nytt.

Rivaliserende oppgjør og spill

Man kan enkelt tenke seg stemingen som vil oppstå om Lyn igjen kommer seg opp i Tippeligaen. Oppgjørene med Vålerenga vil berike norsk fotball og gjøre det ekstra spennende å følge med. Dette vil gi oss oddsspill som det virkelig er givende å ta del i. I dag kan man også satse på noen av Lyns kamper og det er gode muligheter for å spille på Vålerenga ved hjelp av nett. Forskjellige nettcasino tilbyr mange spennende spill. Det er derfor bare å gå inn og levere kuponger på både Tippeligaen og 2.divisjon. Spill og fotball hører sammen og gjør sesongen mer utfordrende. Det er alltid morro go forhåpentligvis lønnsomt med noen sidespill som slots, blackjack eller roulette før en spennende fotballkamp eller etter at dommeren har blåst av kampen. Om du lurer på mer rundt pengespill på nett så finnes det mye nyttig informasjon her.

Bookmark the permalink.