Unn deg selv en rimelig Premier League-opplevelse

Nordmenn elsker fotball. Vi heier på hjemmelaget der vi bor, men har også våre favoritter i utlandet. Premier League bringer det beste og de beste av europeisk fotball sammen. Når er det din tur å oppleve en slik fotballkamp fra tribuneplass?

Bestill billetter

Det lureste du kan gjøre er å være tidlig ute. Sikre deg billett gjennom offisielle salgskanaler, ved å være medlem hos fanklubbene hos fotballklubbene eller få billettene direkte fra profesjonelle aktører som GO Sport Travel.

Se opp for svindlere

Bestemmer du deg for å dra på kamp i siste liten blir det fort mye dyrere. I verste fall betaler du blodpris og får ikke engang sett kampen. Selv seriøse kanaler klarer ikke å forhindre at kyniske svindlere selger kampbilletter som ikke finnes eller selger samme billett flere ganger mot en forskuddsbetaling. Selv om du kan gå til rettslige skritt i ettertid er det langt fra sikkert at kjeltringene lengre har midler til å gjøre opp for seg.

Når sportsklubber og idrettsarrangement selger billetter med påtrykte navn er det i utgangspunktet ikke lov å overdra disse til andre publikummere. Dette gjøres for å motvirke svartebørshaier som skor seg på folks vilje til å betale det mangedoblede av opprinnelig pris for å komme inn på et arrangement.

Tenker du på å dra på en Premier League kamp og å kjøpe billetten din fra svartebørsselgere risikerer du enten å få en forfalsket billett eller en billett som ikke vil bli godtatt når du kommer fram til inngangsporten. Selv om du får tak i billetter til halv pris av pålydende verdi ved å gå på kampen 15-30 minutter etter avspark, risikerer du fortsatt å bli nektet inngang. Tar du med alle pengene du brukte på selve reisen også, sier det seg selv at det kan bli dyrt å kjøpe billig.

Bookmark the permalink.