Liveodds på fotball

Det blir stadig mer populært å spille liveodds, spesielt på fotball, og det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor mange fotballfans som finnes verden over. Det er en helt egen spenning med å følge en kamp eller et løps utfall så tett, og samtidig ha penger satset på resultatet. Her får du lese litt mer om liveodds med et spesielt fokus på fotball.

Kort om liveodds generelt

Å satse penger på kamper og løp direkte er veldig morsomt, og det eneste du trenger å gjøre er å følge med på den samme kampen du hadde sett på uansett – og velge dersom du vil avslutte innsatsen på en opptur, eller vente til fløyta blåser. Hver kamp og hvert løp har mange markeder, det vil si muligheter man kan satse på, så her er det bare å enten søke råd på nettsider som gir tips, eller satse på det magefølelsen sier.

Alternativer for liveodds på fotball

Som man alltid har hatt som valg, kan man velge om man satser på hjemmeseier, uavgjort eller borteseier, eventuelt kan man velge to alternativer av disse. Man kan også får refundert sin innsats dersom man satser på ett av lagene, og kampen ender uavgjort. I tillegg er det mulig å få odds på resultatet i pausen, antall mål eller cornere over/under, hvilket lag som er det neste til å skåre – og selvfølgelig hva som blir kampens resultat når dommeren blåser sluttsignalet. Med liveodds kan man også lage seg en pakkeløsning med flere kamper og resultater i spill. Dette er mer krevende og gir dermed en mulighet for høyere gevinster.

Ikke bli for revet med

Å spille er forbundet med spenning, og noen ganger tar spenningen helt over. Pass på at du ikke blir så revet med at du satser mer enn du har råd til å tape, eller bli så opprørt dersom du casher ut gevinsten litt for tidlig at du går helt i taket. Det er viktig å ha fokus på moroa med satsinga – ikke la den ta over verken humør eller glede ved selve spillet!

Bookmark the permalink.